R E V I E W S - S T U D I O T E D - R E V I E W S - S T U D I O T E D -
REVIEWS

TALKS ABOUT TED

StudioTED interieur ontwerp
Review

Viva en Ankie toveren met kleur, geven je lievelingsmeubels een mooi podium en maken met subtiele repetities een intelligent ontwerp! Met hun ‘Kickstart’ advies kunnen we aan de slag met een origineel, WOW-effect huis zonder daarvoor een compleet nieuw interieur te moet aanschaffen. Dankzij StudioTED hebben we geen ’13 in een dozijn’-advies; ze luisteren luisterden goed naar onze wensen en wisten met hun gevoel voor trends en stijl ons DNA te vertalen naar een uniek interieurplan, inclusief keuken wrappen. Daarvoor hadden de meiden al specificaties en (on)mogelijkheden uitgezocht bij verschillende leveranciers wat enorm scheelt bij het beginnen aan de uitvoer! We gunnen iedereen zo’n waanzinnig leuke samenwerking.

Corine & Erik (woning Lent)
Review

In ons huis zochten we naar warmte, kleur en rust. Zelf kregen we dat niet goed voor elkaar. Ankie en Viva hebben met ons mee gedacht. Na een uitgebreide en zeer prettige intake, kregen we een presentatie van het kleurplan. Met iedere slide werden wij blijer en enthousiaster. Wat was onze smaak door hen goed vertaald! Ook het uiteindelijke resultaat was te gek!! Mooi uitgewerkt met de perfecte meubels en kleuren! Top werk!!! Gelukkig gaan we met elkaar nog fase 3 in voor een prachtig maatwerk meubel!

Jan & Sietske
Review

De TED on the spot door Viva en Ankie was precies wat wij voor ons huis nodig hadden! We hadden al ideeën en enkele meubels voor ons nieuwbouwhuis maar vonden het lastig om knopen door te hakken en alles tot één geheel te brengen. Met het bruisende enthousiasme, lef, aandacht en gevoel voor prachtige unieke en gedurfde kleurencombinaties van Viva en Ankie hebben zij ons huis helemaal af gemaakt! Zij hebben keuzes gemaakt die we zelf niet hadden kunnen bedenken of durven maken. Absoluut een aanrader!!

Gijs & Laura (split level woning Vianen - pastel)
Review

Ontzettend goed geholpen door Viva en Ankie in kleuren, meubels en indeling.

We kochten een niet al te praktisch huis met een splitlevel woonkamer-keuken. Dankzij de creativiteit van TED hebben we ons huis op de meest optimale manier kunnen indelen met kleuren die we zelf nooit hadden kunnen bedenken. Absolute aanrader!

Lisanne & Matthijs (split level woning Vianen - blauw)
Review

Nieuw huis.. en eens écht iets anders willen. We houden van de ‘Scandinavische rust’, en de gekte en kleuren van Marokko. En zie dat dan meer eens bij elkaar te brengen! En dat is gelukt hoor! Na een zeer uitgebreide intake waar ze onze hele smaak en stijl hebben onderzocht zijn ze aan de slag gegaan.


Na een tweetal tussen meetings kwam daar dan eindelijk de echte oplevering! Wat een plannen, echt prachtig! De gehele keuken en woonkamer ziet er nu fantastisch uit! We zijn enorm trots op ons huis, en hun creativiteit en het omdenken probeer ik nu ook zelf door te zetten in de andere ruimtes van ons huis.


Ook na de planpresentatie is er nog geregeld contact als ik toch nog even iets wil checken of wil bespreken.
We deden niet alleen kleuradvies maar ook een meubel- en lichtplan. Zij zochten alle meubels uit die wij kunnen kopen (uiteraard bepalen we dat zelf of we dat doen of niet). Als dan een product net anders is of we hadden zelf een alternatief werd ook daar weer over nagedacht.
En als klap op de vuurpijl hebben ze zelf een meubelstuk ontworpen die nu, as we speek gemaakt wordt door een meubelmaker. We kunnen niet wachten tot deze plaats mag nemen in ons huis!!


We raden Studio Ted iedereen aan die echt eens iets anders wil, maar ook om er eens achter te komen wat nou echt je stijl is en hoe je dat verder uit kunt breiden!!

Coen & Emmelie
Review

Jeetje! Enkele dagen nadat ons huis een restyling heeft gehad onder leiding van StudioTED, zijn wij nog steeds verrast, verbaasd, vol verwondering en perplex van hoe mooi ons huis is!
We hebben nooit gedacht dat ons huis in staat was om zo warm, licht, knus, ruimtelijk en compleet kon voelen! Maar dat doet het sindsdien echt : ) met dank aan de energie, kennis, kunde en passie die deze dames meebrengen.

Wij hebben ontzettend veel geleerd van alles wat ze vertellen en uitleggen, ‘zien’ ineens ook wat we ‘fout’ deden en hebben een ontzettend handig en mooi naslagwerk/handleiding meegekregen om in de toekomst zelf op voort te kunnen borduren.

En daarnaast hebben we er vooral heel erg van genoten! Het is een feest om met ze te ‘werken’ (zo voelt het namelijk niet, het voelt als een bonk passie en goede energie) en genieten nu volop van ons prachtige gerestylde huis!
Heel veel dank!

Fanny & Johan
Review

Gepassioneerde dames met een duidelijke visie.

Erik
Review

Wow, wat ben ik blij dat deze dames met ons mee hebben gedacht voor ons nieuwe huis. De ruimtes en kleuren en hoe alles samen is gekomen hadden wij zelf echt niet kunnen bedenken en durven dromen..

Als Ankie & Viva langs kwamen zag je het plezier in hun werk. Ze zijn bereid een stap extra te zetten en stelden zich erg flexibel op als we nog even telefonisch wilde sparren. Heel fijn!

Dank voor al jullie fijne werk en we weten zeker dat we heerlijk in ons nieuwe, gestylde huis zullen wonen!

Marieke & Petra
Review

Als er iemand is die ik mijn interieur zou toevertrouwen zouden het de dames van StudioTED zijn. Goed gevoel voor ruimte, kleur en stijlen. Ze weten deze ook te vertalen naar een persoonlijk plan op maat. Van de hoofdlijnen tot in de details. Daarnaast zijn de professioneel en erg betrokken.

Anna

Let's meet!

a
a

  Wil je een bestand meesturen?

  m o r e t e d m o r e t e d m o r e t e d m o r e t e d

  Hi!
  Dit is StudioTED

  Met liefde creëren we hoogwaardige interieurontwerpen & totaalconcepten, zowel particulier als zakelijk.

  Voor inspiratie volg onze socials:

  a