R E V I E W S - S T U D I O T E D - R E V I E W S - S T U D I O T E D -
REVIEWS

TALKS ABOUT TED

StudioTED interieur ontwerp
Review

Nieuw huis.. en eens écht iets anders willen. We houden van de ‘Scandinavische rust’, en de gekte en kleuren van Marokko. En zie dat dan meer eens bij elkaar te brengen! En dat is gelukt hoor! Na een zeer uitgebreide intake waar ze onze hele smaak en stijl hebben onderzocht zijn ze aan de slag gegaan.


Na een tweetal tussen meetings kwam daar dan eindelijk de echte oplevering! Wat een plannen, echt prachtig! De gehele keuken en woonkamer ziet er nu fantastisch uit! We zijn enorm trots op ons huis, en hun creativiteit en het omdenken probeer ik nu ook zelf door te zetten in de andere ruimtes van ons huis.


Ook na de planpresentatie is er nog geregeld contact als ik toch nog even iets wil checken of wil bespreken.
We deden niet alleen kleuradvies maar ook een meubel- en lichtplan. Zij zochten alle meubels uit die wij kunnen kopen (uiteraard bepalen we dat zelf of we dat doen of niet). Als dan een product net anders is of we hadden zelf een alternatief werd ook daar weer over nagedacht.
En als klap op de vuurpijl hebben ze zelf een meubelstuk ontworpen die nu, as we speek gemaakt wordt door een meubelmaker. We kunnen niet wachten tot deze plaats mag nemen in ons huis!!


We raden Studio Ted iedereen aan die echt eens iets anders wil, maar ook om er eens achter te komen wat nou echt je stijl is en hoe je dat verder uit kunt breiden!!

Coen & Emmelie
Review

Jeetje! Enkele dagen nadat ons huis een restyling heeft gehad onder leiding van StudioTED, zijn wij nog steeds verrast, verbaasd, vol verwondering en perplex van hoe mooi ons huis is!
We hebben nooit gedacht dat ons huis in staat was om zo warm, licht, knus, ruimtelijk en compleet kon voelen! Maar dat doet het sindsdien echt : ) met dank aan de energie, kennis, kunde en passie die deze dames meebrengen.

Wij hebben ontzettend veel geleerd van alles wat ze vertellen en uitleggen, ‘zien’ ineens ook wat we ‘fout’ deden en hebben een ontzettend handig en mooi naslagwerk/handleiding meegekregen om in de toekomst zelf op voort te kunnen borduren.

En daarnaast hebben we er vooral heel erg van genoten! Het is een feest om met ze te ‘werken’ (zo voelt het namelijk niet, het voelt als een bonk passie en goede energie) en genieten nu volop van ons prachtige gerestylde huis!
Heel veel dank!

Fanny & Johan
Review

Gepassioneerde dames met een duidelijke visie.

Erik
Review

Wow, wat ben ik blij dat deze dames met ons mee hebben gedacht voor ons nieuwe huis. De ruimtes en kleuren en hoe alles samen is gekomen hadden wij zelf echt niet kunnen bedenken en durven dromen..

Als Ankie & Viva langs kwamen zag je het plezier in hun werk. Ze zijn bereid een stap extra te zetten en stelden zich erg flexibel op als we nog even telefonisch wilde sparren. Heel fijn!

Dank voor al jullie fijne werk en we weten zeker dat we heerlijk in ons nieuwe, gestylde huis zullen wonen!

Marieke & Petra
Review

Als er iemand is die ik mijn interieur zou toevertrouwen zouden het de dames van StudioTED zijn. Goed gevoel voor ruimte, kleur en stijlen. Ze weten deze ook te vertalen naar een persoonlijk plan op maat. Van de hoofdlijnen tot in de details. Daarnaast zijn de professioneel en erg betrokken.

Anna

Let's meet!

a
a

  Wil je een bestand meesturen?

  m o r e t e d m o r e t e d m o r e t e d m o r e t e d

  Hi!
  Dit is StudioTED

  Met liefde creëren we hoogwaardige interieurontwerpen & totaalconcepten, zowel particulier als zakelijk.

  Voor inspiratie volg onze socials:

  a