StudioTED_interieuradvies
Think    Expressive    Design     -    Think    Expressive     Design    -    Think     Expressive    Design    -     TED    -    

Hi!
Wij zijn StudioTED;

een interieur design studio
opgericht door Ankie & Viva.

Vanuit een gezamenlijke liefde voor interieur, sfeer en beleving, is StudioTED ontstaan. Een interieurstudio in Utrecht waar we onze kennis en passie voor kleur, design en materialen vertalen naar creatieve en uitvoerbare interieurconcepten. Zowel voor particulier als zakelijk; van woonhuis, winkel tot koffiebar, of kantoor tot vakantiestek.

Van jongs af aan gefascineerd door inspirerende, smaakvolle omgevingen, waar originaliteit en sfeer perfect tot uiting komen. Inspiratie uit reizen en culturen over de hele wereld, vormen de voedingsbodem voor onze gezamenlijke, expressieve stijl.

Een stijl die zich uit als;  rijk, uitgesproken én met een edge. Energiek en nieuwsgierig, met een open blik naar de wereld, vinden wij inspiratie overal om ons heen. Met liefde vertalen we dit samen met jou naar een uniek ontwerp.

Vanuit Utrecht zijn we werkzaam door het hele land. 
Nieuwsgierig naar onze werkwijze?

Ankie van Leuven

Brabantse roots maar inmiddels al vele jaren boven de rivieren te vinden in Utrecht, waar ze in 2016 haar stylingbureau Stijlchef startte als Stylecoach & Personal Shopper.

Altijd al bezig met mode én interieur en had als 10-jarige de droom om later ‘binnenhuis ontwerper’ te worden. Na jarenlang ervaring als marketing professional o.a. bij bol.com | Wonen & Slapen en diverse creatieve bureaus, besloot ze een opleiding tot interieurontwerper te volgen en kwam haar droom uit.

Ankie heeft een natuurlijk gevoel voor stijl en esthetiek. Haar kracht ligt in sfeervolle interieurconcepten ontwerpen, waarin over elk detail is nagedacht. Haar onstuitbare passie en ondernemersdrang vormden de basis voor StudioTED. 

StudioTED Ankie van Leuven
StudioTED Viva Vulto

Viva Vulto

Na een studie Lifestyle & Design aan de kunstacademie in Rotterdam, is Viva al ruim 10 jaar werkzaam als trendwatcher en creatieve conceptontwikkelaar.

Met aanstekelijk enthousiasme, een ondernemende geest en boordevol ideeën, inspireert zij mensen en merken in haar rol als trendwatcher en trainer. Dit onder andere voor trendbureau Christine Boland | Trends & Mindsets. Een scherpe blik op de tijdgeest, kleuren, prints, sfeer & goed ontwerp, het is haar tweede natuur.

Een grote verbouwing in 2020 leidde tot steeds meer aanvragen op interieurgebied. Haar brede kennis en kunde
zet ze met liefde in om de mooiste omgevingen te creëren voor StudioTED.

Think    Expressive    Design     Think    Expressive    Design     Think    Expressive    Design     Think    Expressive    Design     TED    

Let's meet!

T a l k t o T E D - S a y H i -

  Wil je een bestand meesturen?

  m o r e t e d m o r e t e d m o r e t e d m o r e t e d

  Hi!
  Dit is StudioTED

  Met liefde creëren we hoogwaardige interieurontwerpen & totaalconcepten, zowel particulier als zakelijk.

  Voor inspiratie volg onze socials:

  a